Hírzóna

Egyre több a villanyautókat töltő állomás Szegeden

Egyre több a villanyautókat töltő állomás Szegeden

2019. január 7., hétfő
Egyre több a villanyautókat töltő állomás Szegeden

Egyre több helyen tölthetők már a villanyautók Szegeden, és a jelenleg elérhető állomások mellé minimum 30 újabb konnektort helyeznek áram alá az első negyedévben– írja a Délmagyar.

Válogathatnak a töltők között a villany- és hibridautósok: egyszerre akár 40 kocsi is tankolhat Szegeden az év végére – írta a lap szeptemberben. Bár a célszám nem teljesült, bőséges a választék. Egy országos program részeként ősz óta az újszegedi Népkert soron és a Torontál téren, a Moszkvai körúton, Tarjánban a Víztorony téren és a József Attila sugárúton, valamint a Deák Ferenc Gimnázium előtt már üzembe helyezte a töltőállomásokat az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. A közeljövőbentovábbi három pontot helyeznek üzembe: a Kossuth Lajos sugárút 47., a Petőfi Sándor sugárút 83. szám alatt, valamint a Felső Tisza-parton, a Vízitelepnél. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.