Kultúra

Újabb előadást hirdettek a Queen-musicalre

Újabb előadást hirdettek a Queen-musicalre

2018. december 17., hétfő
Újabb előadást hirdettek a Queen-musicalre

Június 30-ára tűzték a We Will Rock You musical extra előadását a Szegedi Szabadtéri Játékok alatt, melyet a fokozott érdeklődés miatt hirdettek meg. Az újabb eseményre mától lehet jegyeket vásárolni.

Már annyi jegy elkelt a meghirdetett négy előadásra, hogy újabbat kellett hirdetniük – derült ki a szabadtéri szervezőinek sajtóközleményéből. Az izgalmas történetű musicalben összesen 24 Queen-sláger csendül fel, például a Radio Ga Ga, a Somebody To Love, a Bohemian Rhapsody, a Don’t Stop Me Now, a We are the Champion és természetesen a címadó dal, a We Will Rock You! A rockzene klasszikusait nagyszerű énekesek-színészek prezentálják.

Nemcsak a zenei, hanem a látványvilága is lenyűgöző a PS Produkció Szegedre érkező musicaljének. A grandiózus produkció rendezésére a nemzetközi sikereket elért Cornelius Baltust kérte fel Simon Edit producer. A látványos díszletet és jelmezeket pedig a többszörös díjnyertes művész, Kentaur tervezte – méltóképpen tisztelegve Freddie Mercury előtt is. A tehetséges alkotó- és szereplőgárda jóvoltából, többek között Sári Éva, Egyházi Géza, Szemenyei János, Veres Mónika Nika főszereplésével, kitűnő táncosokkal, zenekarral egy igazán felejthetetlen élményben lesz része június 28-án, 29-én, 30-án vagy július 5-én, 6-án a Dóm téri közönségnek. Az új előadásnapra a belépőket személyesen a Szegedi Szabadtéri Jegyirodájában, valamint online a szegediszabadteri.hu oldalon lehet megváltani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.