Hírzóna

Korrupciógyanú a vásárhelyi városházán

Korrupciógyanú a vásárhelyi városházán

2018. december 15., szombat
Korrupciógyanú a vásárhelyi városházán

Hegedűs Zoltán a vásárhelyi közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciójának vezetője sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a városi beszerzéseknél fellelhető szabálytalanságok korrupciót sejtetnek - írja a Délmagyar.

– A múlt héten arról számoltunk be, hogy a városi beszerzéseknél szabálytalanságok tapasztalhatók a jelenlegi vezetés alatt, amelyek azt sejtetik: korrupciós ügyek, összefonódások lehetnek a háttérben – mondta a politikus. Hozzátette: az ezzel kapcsolatos kérdésre nem kaptak érdemi választ, csak ködösítést, csúsztatást. Megemlítette:Márki-Zay Péterpolgármester az előző városvezetést hazug módon korrupcióval vádolta, holott abban az időszakban nyilvánosak, átláthatóak voltak a megkötött szerződések. Jelenleg ez nem igaz, a kontraktusok nem találhatók meg az önkormányzat honlapján, nem lehet tudni, hogy a város kivel, mire, milyen összegben, mikor, milyen határidővel köt szerződéseket. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.