Politika

A szegedi Fidesz szerint Botka László nem akarja kifizetni a túlórát munkatársainak

A szegedi Fidesz szerint Botka László nem akarja kifizetni a túlórát munkatársainak

2018. december 15., szombat
A szegedi Fidesz szerint Botka László nem akarja kifizetni a túlórát munkatársainak

Szeged polgármestere bojkottot hirdetett, IDE kattintva olvashatja a hírünket. Erre érkezett a helyi Fidesznek a reakciója, amelyet szószerint mutatunk.

"Botka László nem fizet a dolgozóinak a túlóráért A mai nap is bevonul a szocialista arcátlanság-gyűjteménybe: az a bukott és hazug szocialista aggódik a munkavállalókért, aki 2010 előtt személyesen is megszavazta egyhavi nyugdíj elvételét a Parlamentben. Veretes közleményben szólít felbojkottra a többszörösen megbukott, hazug szocialista városvezető, azt követelve, hogy az önkormányzatok ne alkalmazzák a túlóratörvényt. Botka László ezzel azt árulta el: nem akar fizetni a dolgozóinak a túlóráért, nem akarja megbecsülni azokat, akik hajlandók többet dolgozni. A szegedi szocialista ismét lelepleződött. Nem az emberek és a munkavállalók fontosak neki, hanem csak a szereplés. Csak egy ürügyet keresett a tiltakozásra, hiszen a korábbi törvénymódosításnál is azt állították, magyarok milliói veszítik el majd a munkahelyüket. Ezzel szemben 2010 óta 800 ezer új munkahely jött létre, és rekordalacsony a munkanélküliség. Botka a mai bojkottfelhívásával ahelyett, hogy a dolgozók mellé állna, és azt támogatná, hogy aki többet dolgozik, az többet is keressen, szembemegy a munkavállalók érdekeivel és Botka László elárulta az önkormányzati dolgozókat. Kinyilvánította ugyanis, nem hajlandó kifizetni a túlóráikat. A mai napon ismét lelepleződött a szocialista városvezető, aki botrányról-botrányra bukdácsol az elmúlt időkben. Megbukott, mint MSZP-miniszterelnökjelölt, szemlesütve hazakullogott Szegedre, legfőbb bizalmasait és embereit nemrégiben hűtlen kezelésért ítélték el, és udvari beszállítóiról a SZEVIÉP-ügyben is megszületett az első ítélet csődbűntett miatt. Botka László előremenekülésén a vak is átlát. A szegedi polgármesternek nem a politikai túlélésével, hanem Szegeddel kellene törődnie. Botka László súlyos szerepzavarában most a kormány ellen uszít, pedig korábban boldogan megszavazta a 13. havi bér és nyugdíj elvételét, és tétlenül nézte, ahogy több milliónyi ember elveszti a megélhetését. Felszólítjuk Botka Lászlót, hogy fejezze be a hangulatkeltést, és az életben egyszer álljon a dolgozók mellé!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.