Világtükör

Rühes marokkói migránsok zaklattak szexuálisan egy fiatal lányt

Rühes marokkói migránsok zaklattak szexuálisan egy fiatal lányt

2018. november 14., szerda
Rühes marokkói migránsok zaklattak szexuálisan egy fiatal lányt

Tizennégy marokkói migráns molesztált egy fiatal nőt Barcelonától nem messze, Santa Coloma de Gramenet városában - írja a VoiceofEurope.com. A fiatal nő egy metrón utazott, amikor elkezdték molesztálni, majd kiszállás után is erőszakoskodtak vele, a segíteni próbáló barátját meg is késelték.

Az eset még múlt hét végén történt, a helyi rendőrség a saját házukban tartóztatta le a migránsokat. Miután rühességet - tehát fertőző bőrbetegséget - diagnosztizáltak a társaságnál, fertőtleníteni kellett a rendőrkapitányságot is, és a járműveket is, amiben szállították az erőszakoskodó migránsokat. A 14 marokkói fiatal közül kettő kiskorú volt, az érintettek közül többet az utóbbi napokban többször is elfogott a helyi rendőrség különböző erőszakos rablásokért. A barátnője segítségére siető sebesült férfi nincs veszélyben. Az önkormányzat az eset után arra kérte a katalán kormányt, hogy még több rendőrt küldjenek az utcára, mert a városban kószáló migráns fiatalok nagyon veszélyesek, az emberek félnek tőlük. A cikk megemlíti azt is, hogy a fősodratú médiában vagy meg sem jelennek az ehhez hasonló hírek, vagy ha igen, akkor a támadókkal szemben engedékenységet és könyörületet követelnek. Az Origo is többször írt arról, hogy Spanyolországot elárasztják a migránsok az utóbbi időben, ugyanis a dél-európai ország kormánya semmit nem tesz azért, hogy megállítsa az illegális bevándorlást, de "legalább" az embercsempészek jól járnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.