Rühes marokkói migránsok zaklattak szexuálisan egy fiatal lányt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tizennégy marokkói migráns molesztált egy fiatal nőt Barcelonától nem messze, Santa Coloma de Gramenet városában – írja a VoiceofEurope.com. A fiatal nő egy metrón utazott, amikor elkezdték molesztálni, majd kiszállás után is erőszakoskodtak vele, a segíteni próbáló barátját meg is késelték.

Az eset még múlt hét végén történt, a helyi rendőrség a saját házukban tartóztatta le a migránsokat. Miután rühességet – tehát fertőző bőrbetegséget – diagnosztizáltak a társaságnál, fertőtleníteni kellett a rendőrkapitányságot is, és a járműveket is, amiben szállították az erőszakoskodó migránsokat.

A 14 marokkói fiatal közül kettő kiskorú volt, az érintettek közül többet az utóbbi napokban többször is elfogott a helyi rendőrség különböző erőszakos rablásokért. A barátnője segítségére siető sebesült férfi nincs veszélyben.

Az önkormányzat az eset után arra kérte a katalán kormányt, hogy még több rendőrt küldjenek az utcára, mert a városban kószáló migráns fiatalok nagyon veszélyesek, az emberek félnek tőlük.

A cikk megemlíti azt is, hogy a fősodratú médiában vagy meg sem jelennek az ehhez hasonló hírek, vagy ha igen, akkor a támadókkal szemben engedékenységet és könyörületet követelnek. Az Origo is többször írt arról, hogy Spanyolországot elárasztják a migránsok az utóbbi időben, ugyanis a dél-európai ország kormánya semmit nem tesz azért, hogy megállítsa az illegális bevándorlást, de “legalább” az embercsempészek jól járnak.

Előző sztori

Szaffiból készült meseoperettet mutat be a Szegedi Nemzeti Színház 

Következő sztori

Napos, néha gomolyfelhős időre számíthatunk

Legutóbbi hasonló cikkek