Sport

Két gól és két kiállítás – parázs meccsen nyert a SZEOL

Két gól és két kiállítás – parázs meccsen nyert a SZEOL

2018. november 18., vasárnap
Két gól és két kiállítás – parázs meccsen nyert a SZEOL

Piros lapokkal tarkított meccsen, Péter és Gajág góljaival 2-0-ra legyőzte a SZEOL SC a tavalyi bronzérmes Iváncsát.

Az idei utolsó hazai meccsét játszotta szombaton a SZEOL SC az Iváncsa ellen NB III Közép csoportjában. A szegediek a 48. percben Péter Antal góljával megszerezték a vezetést, majd a 60. minutumban Beretka kiállítása miatt emberhátrányba kerültek. Három perccel később Gajág Gergő szöglet utáni fejesgóljával megduplázta előnyét a Siha-legénység. Öt perccel a vége előtt a tavalyi bronzérmes is tíz főre fogyatkozott – a csereként beállt Bognárt kiállította Maml Zoltán játékvezető. Az eredmény a hátralevő időben már nem változott, a kék-feketék magabiztosan tartották itthon a három pontot. A SZEOL jövő héten, az éllovas Szentlőrinc otthonában zárja a 2018-as esztendőt.

NB III Közép csoport, 15. forduló

SZEOL SC - Iváncsa 2-0 (0-0)

Szeged, SZVSE-stadion, vezette: Maml Zoltán (Legeza Zoltán, Dobos Dávid) SZEOL:Leindler - Rácz, Gál, Grünvald, Tomisics, Buzási, Ondrejó, Horváth P., Pócs, Beretka, Péter. Csere: Prokop, Gajág, Lévai, Göncző, Kozics, Papp Á. Edző: Siha Zsolt. Iváncsa:Dániel - Kertai, Szántó, Berényi, Varga B., Aradi, Folmer, Cseszneki, Huszty, Madarász, Büki. Csere: Illés, Bognár, Bartha, Szauter. Edző: Domján Attila. Gól: Péter (48.), Gajág (63.) Kiállítva: Beretka (60.), Bognár (85.)    

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.