Sport

Jön a BL második köre- ma a Skjernnel játszik a Pick Szeged hazai pályán

Jön a BL második köre- ma a Skjernnel játszik a Pick Szeged hazai pályán

2018. november 18., vasárnap
Jön a BL második köre- ma a Skjernnel játszik a Pick Szeged hazai pályán

A bajnok MOL-Pick Szegedtovábbra is kimondottan jó formában van, hat győzelemmel és egy vereséggel magabiztosan a második a B csoportban. Innen kezdi a csoportkőr "második félidejét".

Idegenben 29-26-ra legyőzte a dán Skjern HB együttesét, amellyel ezen a héten, hazai pályán is vasárnap találkozik. "Egyértelműen győzelmet várok, ez nem is lehet kérdés, de az biztos, hogy nem adja majd könnyen a Skjern a két pontot. Senki nem gondolja, hogy - mivel nyertünk ellenük idegenben - itthon könnyű ujjgyakorlat lesz a meccs" - nyilatkozta Balogh Zsolt. A válogatott jobbátlövő kifejtette, a dán bajnokcsapat nyomás nélkül, felszabadultan játszhat majd, mert nincs mit veszítenie, ezzel szemben a szegediek magasra tették a lécet, és nem könnyű minden héten megugrani ezt. "Csak akkor lehetünk sikeresek, ha maximális a koncentrációnk, és egy pillanatra sem engedünk ki" - tette hozzá. A MOL Pick Szeged-Handball Skjern Bajnokok Ligája mérkőzés 17 órakor kezdődik az újszegedi Sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.