Közélet

Ingyen viszi az időseket a temetőbe egy szegedi fiatal

Ingyen viszi az időseket a temetőbe egy szegedi fiatal

2018. november 2., péntek
Ingyen viszi az időseket a temetőbe egy szegedi fiatal

Jótékonyságból jeles a szegedi fiatal, aki november 5-ig fizetség nélkül elviszi az időseket temetőlátogatásra. Vincze Gábor a sírok gondozásában is segít igény szerint - írta a Délmagyar.

A lap cikke szerintaz autogramgyűjtő hobbijáról ismert Vincze Gábor idén ismét jótékonysági akciót indított halottak napjához kapcsolódva: díjmentesen elviszi a temetőkbe sírgondozásra azokat az időseket, akik nem tudnak egyedül kilátogatni halottaikhoz, mert nincs járművük vagy autóval rendelkező hozzátartozójuk. – Már a múlt héten is volt fuvarom: egy szegedi nyugdíjast Békéscsabára kellett elvinnem. Nem ellenkeztem, hiszen november 5-ig munka mellett ennek szenteltem a napjaimat. Nincs kikötés, hogy kizárólag csak a városban segítek, és az sem, hogy csak szállítok. Volt már rá példa, hogy a sírok megszépítésében is közreműködtem. További részletek

ITT

olvashatók.

(Fotó: Kuklis István)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.