Közélet

Az épülő tram-train vonalán túráznak Vásárhelyen

Az épülő tram-train vonalán túráznak Vásárhelyen

2018. november 20., kedd
Az épülő tram-train vonalán túráznak Vásárhelyen

Rendhagyó gyalogtúrát tartanak szombaton 15 órától Vásárhelyen. A résztvevők megismerhetik a tram-train megállóhelyeit, az átalakuló közlekedést és városképet, az építkezést megelőzően feltárt érdekes régészeti leleteket, majd egy finom punccsal zárhatják le nem mindennapi élményeiket - írja a Vásárhely24.

A lap cikkéből kiderül, hogy Juhász Tünde, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület egyik alapítótagja elmondta, a Nagyállomástól indul a túra, majd a 3 kilométert megtéve a Népkerti Sörözőben lesz a végállomás. A villamosvasút, amelynek kivitelezési munkálatai már több hónapja zajlanak, alapjaiban változtatja meg Vásárhely közlekedését és közlekedési szokásait. – Olyan információkat szeretnénk átadni a hozzánk csatlakozó túrázóknak, amelyből azt tapasztaljuk, hogy hiány van – mondta. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.