Sport

A dobogón végezne az SZRSE

A dobogón végezne az SZRSE

2018. október 27., szombat
A dobogón végezne az SZRSE

Parádésan kezdte az idei szezont az SZRSE nyáron alakult férfi felnőtt csapata - Strezeneczki Gyula tanítványai az eddigi négy meccsükből hármat megnyertek a röplabda NB II Közép csoportjában. A csapat vezetőedzője szerint, jó eséllyel a dobogón végezhetnek a bajnokság végén.

Remekül kezdte a bajnokságot az SZRSE férfi csapata, ugyanis a Pécs elleni idegenbeli, magabiztos 3-0-ás győzelem után,

előbb a Pénzügyőr juniorjai

, majd pedig a Szolnok felett arattak 3-1-es diadalt a narancs-feketék a Lila iskolában. Ezt követően két hete, a DSE U21-es gárdája ellen elszenvedte első vereségét a szegedi együttes, amely jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban. - Bíztam benne, hogy jól kezdünk majd. Már a szezon előtt tisztában voltam vele, hogy nagyjából mire képes a csapat, egyedül az volt kérdéses, hogy a srácok mennyire bírják majd a hétről-hétre való meccs terhelést. Szerencsére azt tapasztalom, hogy fiatalok nagyon lelkesek, és az idősebb játékosok is komolyan veszik a bajnokságot, úgyhogy reális esélyünk lehet a dobogón végezni – fogalmazott Strezeneczki Gyula, az SZRSE férfi csapatának vezetőedzője. Az SZRSE legközelebb november 4-én, a Kecskemét elleni Magyar kupa nyolcaddöntőn lép pályára a Lila iskolában.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.