Szórakozás

Ma rajtol a Welcome Camp a Laposon

Ma rajtol a Welcome Camp a Laposon

2018. szeptember 6., csütörtök
Ma rajtol a Welcome Camp a Laposon

Csütörtökön kezdődik és szombatig tart Szegeden az Összegyetemi Gólyatábor.

A The Shudras zenekarból ismert Shudras Tibi a fesztivál arca. Az énekesnek szegedi kötődése is van, ugyanis a Napfény Városában nevelkedett. Neki és Myonnak köszönhető a Welcome Camp himnusza is, az Add nekem a nyarad című dal. Itt meghallgatható:

  Három színpadon fog dübörögni az egyetemi életérzés a Lapos Beachen szeptember 6.-a és 8.-a között. A JATE Klub Mainstage-en az ausztrál Nervo ikerpár, míg Hollandiából a török származású Burak Yeter csütörtökön lép fel, Alle Farben, a berlini klubélet egyik legelismertebb dj-je, valamint Juicy M Ukrajnából érkezik a szeptember 8-ig tartó fesztiválra. Itt lesz Edo Denova, Hagus, Helldance, Kincsesszabi, Lennard, Loving Arms, Myon, Newik, Nikita, valamint UVCT. Az I LOVE RETRO stage-en az Ufo, Groove House, V-tech Kefír, az Animal Cannibals, Betty Love, Csordás Tibi, Kozmix, UFO, DJ Novák, DJ Nacsa és DJ Just-inn szórakoztatja a bulizó közönséget. A HOUSE-TECHNO-CLASSIC HOUSE stage-en a romániai Nusha és a szerb Marko Nastic koronázzák meg az éjszakát, de fellép még Bárány Attila, Collective Machine, David Temessi, James Cole, Just-inn, Kozmix DJ, Náksi Attila, Newl, Pat Duff, Shabaam, Sikztah és Victoria Franches is.    

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.