Egyetem

Fotópályázatot hirdettek a szegedi egyetemisták részére

Fotópályázatot hirdettek a szegedi egyetemisták részére

2018. szeptember 12., szerda
Fotópályázatot hirdettek a szegedi egyetemisták részére

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Felnőttképzési Intézete nyílt fotópályázatot hirdet az egyetem hallgatói számára. A fotókat október 15-ig várják.

A pályázatra olyan fekete-fehér vagy színes fotókat várnak, amelyek központi témái: Lokális identitás – szegedinek lenni; 15 éves az Europa Nostra díj; a Kulturális Örökség Napi séta fotókon Alkotóként maximum 5 darab egyedi kép, illetve egy-egy (max. 5 darabból álló) fotósorozat adható be. A pályázatra kiállításra kész, paszpartuzott (a paszpartu mérete 50x70 cm, vagy 30x40 cm) papírképet várnak. A fotók mérete a paszpartun belül tetszőleges. A pályázatra beküldött mindegyik kép hátulján fel kell tüntetni: a kép címét; a szerző adatait (név, értesítési cím, telefonszám, e-mail) A beküldött képanyagot a kiírók által felkért szakmai zsűri értékeli. A beérkezett pályaművekből kiállítást rendeznek a Kulturális örökség európai éve alkalmából tartandó konferencián, 2018. november 30-án, az SZTE JGYPK Főépületében (Boldogasszony sgt. 6) A pályázati felhívás

itt elérhető.

A nyertes pályázókat könyvjutalomban részesítik.

A leadás határideje, helyszíne: október 15.; SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézete (Dr. Szirmai Éva és Tiszai László)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.