Egyetem

Nyílt napot tartanak az egyetem mezőgazdasági karán

Nyílt napot tartanak az egyetem mezőgazdasági karán

2018. június 26., kedd
Nyílt napot tartanak az egyetem mezőgazdasági karán

"Kitárt Kar” címmel nyílt napot tart az SZTE Mezőgazdasági Kara június 28-án, csütörtökön, 10 órától Hódmezővásárhelyen. A nyílt napon kötetlen formában ismerkedhetnek meg a leendő hallgatók az oktatási épületekkel, az oktatókkal, diáktársakkal, és az egyetemi élettel.

A Mezőgazdasági Kar eddigi tájékoztatóin a képzési kínálatról kaphattak felvilágosítást az érdeklődők, illetve tudományos előadásokat, prezentációkat tartottak a kar oktatói. Idén, az eddigi évekkel ellentétben, kötetlen formában lesz lehetőségük a leendő hallgatóknak megismerkedni az oktatási épületekkel, az oktatókkal, diáktársakkal, és az egyetemi élet színes oldalával. Szakmai témájú és gyakorlatias programok, tanüzemi, és lőtéri bemutató, valamint bográcsozás várja az érdeklődőket. A rendezvény végén értékes SZTE-s ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.