Politika

Mogherini leleplezte a valódi célt, migránsokkal akarják betelepíteni Európát

Mogherini leleplezte a valódi célt, migránsokkal akarják betelepíteni Európát

2018. június 24., vasárnap
Mogherini leleplezte a valódi célt, migránsokkal akarják betelepíteni Európát

A Fidesz szerint a brüsszeli bizottság alelnöke leleplezte a valódi célt: migránsokkal akarják betelepíteni Európát.

Puskás Imre Fidesz-szóvivő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján arra reagált, hogy Federica Mogherini, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselője, az Európai Bizottság alelnöke a minap úgy fogalmazott: Európa szempontjából "életbe vágóan fontos" a bevándorlás.

Brüsszel tehát nem megállítani, hanem segíteni akarja a bevándorlást - mondta a nagyobbik kormánypárt szóvivője. Puskás Imre arról beszélt, hogy a Soros-hálózat és a velük szövetséges brüsszeli politikusok pénzügyi és politikai célokból tudatosan népességcserét akarnak végrehajtani Európában, ahogy ez "a Soros-tervben áll".

A brüsszeli bizottság saját akaratának érvényesítéséért vasárnapra még egy minicsúcsot is összehívott, a jövő heti EU-csúcson pedig a bevándorláspárti erők mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy saját akaratukat rákényszerítsék másokra és bebizonyítsák, hogy a bevándorlás életbe vágóan fontos az EU számára - mondta a szóvivő. "Mi azonban azt valljuk, hogy a bevándorlás tönkreteszi Európát. Nekünk Magyarország az első, ezért semmilyen a bevándorlást támogató és a kötelező betelepítésről szóló brüsszeli javaslatot nem vagyunk hajlandóak aláírni" - jelentette ki Puskás Imre. (MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.