Kultúra

Érdemes elmennünk az Ünnepi Könyvhét szegedi programjaira

Érdemes elmennünk az Ünnepi Könyvhét szegedi programjaira

2018. június 5., kedd
Érdemes elmennünk az Ünnepi Könyvhét szegedi programjaira

Több mint húsz, a szegedi egyetem munkatársai által jegyzett kiadvány ad alkalmat könyves beszélgetésre a 89. Ünnepi Könyvhét szegedi programjain. Az SZTE szervezésében június 5. és 11. között tudománynépszerűsítő programok és könyves utazások várják az érdeklődőket.

Több mint 130 programmal várják országszerte az Ünnepi Könyvhétre látogatókat. A könyvhét programokat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, illetve kísérő programok is színesítik a palettát, így lesznek koncertek, kiállítások és szabadtéri vetítés is. A rendezvényen különös hangsúlyt fordítanak a helyi írók népszerűsítésére, így a szegedi programok alkalmával több szegedi íróval is találkozhatnak az érdeklődők. A 89. Ünnepi Könyvhét szegedi megnyitóját június 7-én, csütörtökön 16:30-tól tartják a Dugonics téren. Köszöntőt mond dr. Solymos László, Szeged város alpolgármestere, a könyvhetet Boldizsár Ildikó mesekutató és író nyitja meg. A könyvheti megnyitón adják át az Év Könyve díjat is. A 89. Ünnepi Könyvhét szegedi programjait sajtótájékoztatón ismertették május 31-én a Somogyi-könyvtárban. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.