Hírzóna

Eltévedt egy 12 éves kislány az erdőben

Eltévedt egy 12 éves kislány az erdőben

2018. június 22., péntek
Eltévedt egy 12 éves kislány az erdőben

A szentendrei rendőrök gyors és hatékony intézkedése segített megtalálni egy 12 éves kislányt, aki a visegrádi Fellegvár közelében tűnt el családja mellől.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai június 21-én 13 óra 30 perckor kapták a jelzést, amely szerint a visegrádi Fellegvárhoz vezető erdei úton egy 12 éves kislány családjától lemaradt, majd feltehetően eltévedt az erdőben, hozzátartozói nem találják. A bejelentő által megadott személyleírás és ruházat alapján a Szentendrei Rendőrkapitányság szolgálatban lévő rendészeti és bűnügyi állománya haladéktalanul megkezdte a gyermek keresését. Az eltűnéssel szűkebben érintett erdei út és vár környezete mellett a rendőrök a kereskedelmi és egyéb szolgáltató egységeket is felkeresték adatgyűjtés és figyelemfelhívás céljából, amelynek közel egy óra alatt meg is lett az eredménye. A Fellegvár parkolójában üzemelő egyik büfé alkalmazottja felismerte a gyermeket és a rendőrök által megadott szolgálati telefonszámon értesítette a kutatásban résztvevőket. A gyermeket ezt követően a rendőrök sérülés és panaszmentesen átadták édesanyjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.