Hírzóna

Az évszakhoz képest továbbra is hűvösebb marad az idő

Az évszakhoz képest továbbra is hűvösebb marad az idő

2018. június 24., vasárnap
Az évszakhoz képest továbbra is hűvösebb marad az idő

A következő napokban is folytatódik az évszakhoz képest hűvös időjárás: néhol a maximumok is 20 Celsius-fok alatt maradnak, a hét második felében melegszik kissé a levegő. Emellett többször kisüt a nap, de záporokra, zivatarokra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Hétfőn az Alföldön több, a Dunántúlon kevesebb napsütés várható. Elszórtan lehetnek záporok, az ország északkeleti részén zivatarok is. A legalacsonyabb hőmérséklet 8-15, a legmagasabb hőmérséklet 19-24 fok között alakul. Kedden több órára kisüt a nap, majd délutántól délkelet felől fokozatosan beborul az ég. Elszórtan előfordulhat zápor, néhány zivatar. A leghidegebb órákban 7-14 fok lehet, napközben 22-26 fokig melegszik a levegő. Szerdán erősen felhős lesz az ég, sokfelé kell esőre, záporra készülni, és nagy területen megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet 11-17 fok között valószínű. A nappali maximumok 18-23 fok között alakulnak. Csütörtökön továbbra is sokfelé lesz eső, zápor, keleten helyenként zivatar is. A déli, délkeleti megyékben lehet több napsütés. A szél megélénkül, időnként meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 11-17, a legmagasabb hőmérséklet 20-26 fok között alakul. Pénteken is a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett több helyen várható eső, zápor, néhol zivatar. A szél élénk, időnként erős lesz. A minimumhőmérséklet 12-17 fok között valószínű. A maximumok 20-27 fok között alakulnak. Szombaton reggel még lehet főként délen csapadék, majd ott is megszűnik az eső. Napközben már jórészt gyengén felhős idő várható sok napsütéssel, de a szél erős, sőt néhol viharos is lehet. A leghidegebb órákban 13-18 fok lesz. Napközben 24-29 fokig melegszik a levegő. Vasárnap napos idő várható kevés felhővel, csapadék nélkül. A legalacsonyabb hőmérséklet 11-17, a legmagasabb hőmérséklet 22-27 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.