Egyetem

Az NNG Kft. kapta az egyetem Alma Mater díját

Az NNG Kft. kapta az egyetem Alma Mater díját

2018. április 6., péntek
Az NNG Kft. kapta az egyetem Alma Mater díját

Tizenharmadik alkalommal adták át az SZTE Alma Mater presztízsdíjat, amelyet a Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezete minden évben azon cégnek ítél, amely kiemelt foglalkoztatója az SZTE-n végzett hallgatóknak, szoros kapcsolatot ápol az intézménnyel, és segíti céljainak megvalósítását.

A díjazott NNG Kft. szponzorációval, kurzusokkal, tudományos projektmunkákkal, gyakornoki- és mentorprogrammal támogatja a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit. Az NNG közel 70 fős szegedi fejlesztési központjában dolgozó szakemberek közel 90 százaléka a Szegedi Tudományegyetemen végzett. Az NNG számos alkalommal segítette az SZTE-t különböző rendezvényeken való megjelenéssel, szponzorációval, gyakornokok felvételével. Így például 2015 óta minden évben kiállítóként jelenik meg az SZTE Állásbörzéjén, évente új gyakornokokat foglalkoztat, részt vesz szakmai napokon, kerekasztal-beszélgetéseken. Speciális, hat hónapos szakmai gyakorlatukkal a szegedi egyetemisták számára biztosítanak lehetőséget szakmai fejlődésre, mely során 3*2 hónapos ciklusokban ismerkedhetnek meg a hallgatók különböző szakterületekkel. Az NNG elkötelezett támogatója és résztvevője az SZTE Alma Mater Alumni mentorprogramnak, amibe már hatodik alkalommal kapcsolódtak be. Emellett részt vesz az alumni mentorprogram kiterjesztésében a középiskolások felé az alumni mentor utánpótlás program (AMUP) keretében.

(Forrás: szte.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.