Hírzóna

Kocsma előtt szúrt vitapartnerébe ötször egy férfi Vásárhelyen

Kocsma előtt szúrt vitapartnerébe ötször egy férfi Vásárhelyen

2018. március 20., kedd
Kocsma előtt szúrt vitapartnerébe ötször egy férfi Vásárhelyen

Előzetes szóváltást követően több alkalommal megszúrta vitapartnerét egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen. A rendőrök a gyanúsítottat rövid időn belül elfogták, majd őrizetbe vették - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A nézeteltérés március 19-én 17 óra körül alakult ki a két fél között az egyik hódmezővásárhelyi kocsma előtt, amely tettlegességig fajult.

A dulakodás során a 40 éves B. Sándor a nála levő éllel-heggyel bíró eszközzel öt alkalommal megszúrta vitapartnerét, aki súlyosan sérült.

A kiérkező rendőrök a bejelentést követő néhány percen belül a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt. Őt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene súlyos testi sértés és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.