Hírzóna

Nézd meg, hogy mennyit ülsz évente a dugóban!

Nézd meg, hogy mennyit ülsz évente a dugóban!

2018. február 15., csütörtök
Nézd meg, hogy mennyit ülsz évente a dugóban!

Igazán hiánypótló adathalmazra bukkantunk. Magyarország nagyobb városainak dugóit mutatja ez a táblázat és itt most a közlekedésre gondoltunk.

Az INRIX világ közlekedési táblázata csak azzal foglalkozik, hogy szerte a földkerekségről összegyűjti a közlekedési adatokat, ahogy azt már a nevük is a mutatja, majd azokat közérthető táblázatokba vezetik fel.

300 millió autós mobilalkalmazásaiból, 38 ország összesen 1360 városából gyűjtöttek adatokat, de minket mégis csak a mi kis hazánk érdekel. Persze ha ön éppen egy másik országra lenne kíváncsi, azt is megnézheti.

A legtöbbet a debreceniek, utánuk a fővárosiak, majd harmadik helyezettként a nyíregyháziak töltik a dugóban, de sajnos az első tízben van Szeged is. Egész pontosan a 7-ik helyet foglaljuk el az évi 10 óránkkal, amit azzal töltünk, hogy a kocsinkban ülve egy helyben ácsorgunk az utakon.

Kép forrása: inrix.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.