Szórakozás

Kifosztották A Piramist

Kifosztották A Piramist

2018. február 8., csütörtök
Kifosztották A Piramist

A műsor történetének legnagyobb nyereményét vihette haza A Piramis szerda esti játékospárja. Tamás és Zoltán játéka a nézőket is a TV2 képernyője elé ültette: többen nézték a Piramist, mint a másik csatornán A Falat.

A TV2 sorsfordító gameshow-jának február 7-i adásában Tamás, a buszsofőr és barátja, Zoltán a játék eddigi legnagyobb nyereményét vihették haza. Magabiztos játékkal, jó megérzéssel és határozott válaszokkal több mint 28 millió forintot nyertek. A Mokka csütörtök reggeli adásában az újdonsült milliomosok elárulták, hogy szerintük mi lehetett a sikerük titka. - Úgy érkeztem a játékba, hogy éreztem, nyerni fogunk! Jó szériában voltam, néhány nappal korábban egy 5 frankos kuponnal közel 900 frankot nyertem. Ezt a nyereményt kabalaként elhoztam magammal a stúdióba és végig a zsembemben tartottam. Ez segített abban, hogy végig a célomra tudjak koncentrálni. Akármennyi pénzt ajánlott volna fel A Piramis, nem fogadtam volna el. Ezt már az elején eldöntöttem. – mondta el Lótos Tamás, aki jóbarátjával, Palotai Zoltánnal természetesen felezi a mesés nyereményt. A Stohl András vezette játék töretlen népszerűségnek örvend a nézők körében. A február 7-i adást mindhárom kiemelt célcsoportban (18-49, 18-59 és 4+) többen nézték, mint az RTL Klubon futó Falat. A legnagyobb különbség a teljes lakosság körében volt mérhető, Stohl Andrásékat 775 637 fő, míg A Falat ennél kevesebben, mindössze 676 976-an követték figyelemmel. Abban az időszakban, amikor a két gameshow egymással szemben ment, a teljes lakosság és a 18-49 évesek körében is a TV2 műsorának volt nagyobb közönségaránya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.