Egyetem

Ismét tandíjat feleznek a leendő kommunikáció szakosok

Ismét tandíjat feleznek a leendő kommunikáció szakosok

2018. február 6., kedd
Ismét tandíjat feleznek a leendő kommunikáció szakosok

Ismét meghirdette Tandíjfelező című kezdeményezését a szegedi Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék.

Olyan végzős középiskolások kreatív pályázatait várták, akik kommunikáció szakra szeretnének járni idén ősztől. A nyertesek első egyetemi félévi önköltségi díjának felét, illetve negyedét a tanszék vállalja át. A nyerteseket kiválasztották: a legtehetségesebb jelentkezőknek Prof. Dr. Gyenge Zoltán, a Bölcsészettudományi Kar dékánja adja át az okleveleket február 8-án, csütörtökön 10.30-kor a BTK épületében. Hat végzős középiskolást jutalmaznak a szegedi Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék Tandíjfelező című pályázatán. A diákok kreatív anyagokkal jelentkeztek a megmérettetésre:

ötletes Instagram fotókat, fotósorozatokat, mobilvideókat és különböző kritikákat készítettek,

melyek közül a hat legkreatívabbat választotta ki nyertesnek a szakmai zsűri. A győztesek díja nem csekély:

első egyetemi félévük önköltségi díjának felét, illetve negyedét a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék vállalja át.

Mivel a társadalomtudományok területén drámaian lecsökkent az államilag finanszírozott helyek száma, a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék segíteni szeretné a szak iránt érdeklődő hallgatókat, így 2015 óta minden évben tandíjcsökkentéssel segítik a legtehetségesebb leendő kommunikáció szakosokat. A nyertesek elismerő okleveleinek átadására február 8-án, csütörtökön 10.30-kor kerül sor a Bölcsészettudományi Kar főépületében (Szeged, Egyetem u. 2.), a Dékáni Hivatalban (2. emelet). Az okleveleket átadja: Prof. Dr. Gyenge Zoltán, a Bölcsészettudományi Kar dékánja. A sajtónyilvános eseményre tisztelettel várjuk az újságíró kollégákat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.