Sport

Hajrá úszók, hajrá Vásárhely!

Hajrá úszók, hajrá Vásárhely!

2018. február 9., péntek
Hajrá úszók, hajrá Vásárhely!

Tyr-Hód Faktor Kupát rendeznek a hétvégén Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Dezső Sportuszodában. 29 egyesület úszói versengenek majd a szegedi rendezésű versenyen február 10-11-én. Csókay Miklóst és Bajusz Andit a Hód Úszó SE edzőit kérdeztük, hogy mit várnak az erőpróbától.

Csókay Miklós csapatát betegségek tizedelik. Aki egészséges, az viszont részt vesz a versenyen. Tanítványai átlagosan a két számot vállalták naponta. - Bízom benne, hogy sikerül javítaniuk az eddigi időeredményeken. Alapozási időszakban vagyunk, így zömmel 200, 400 és páran 100-as számokat vállaltak. 6 versenyzőm van, aki vagy beteg, vagy éppen most gyógyult még a héten. Ők nem állnak rajtkőre. Mégis bizakodó vagyok, mert akik végig tudták dolgozni az elmúlt 5 hetet, azok jó formában vannak - nyilatkozta Csókay Miklós.

Bajusz Andi csapatából 16 versenyző áll rajthoz a versenyen. Sajnos nagyon sokan a héten betegedtek le, és így nem tudják vállalni a versenyt. A legkisebbek 50 méteres számokban állnak rajthoz, most is lesz olyan, aki először fog versenyezni. A nagyobbak már a 100 méteres számokban is indulnak. Összesen 38 rajtja lesz a csoportnak. A versenyre felmérő jelleggel tekintenek, de természetesen maximálisan készülnek rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.