Közélet

Ennyire drágák a lakások Szegeden!

Ennyire drágák a lakások Szegeden!

2018. február 8., csütörtök
Ennyire drágák a lakások Szegeden!

Mutatjuk a sokkoló árakat.

Nem kerülte el az ingatlanpiaci pörgés Szegedet sem, ahol az elmúlt esztendőben több mint 20 százalékkal emelkedtek a lakásárak. Harmadik helyre volt elegendő a megyeszékhelyek ranglistáján az a 20 százalékos áremelkedés, amely a a szegedi ingatlanpiacot jellemezte a tavalyi évben –

írja a realista. hu.

A lap forrásai szerint, komoly kereslet mutatkozott a lakótelepi otthonok és a hagyományos lakások iránt, ugyanis az áremelkedés mindkét esetben elérte a 21 százalékot.

Csongrád megyeszékhelyén egy lakótelepi lakás négyzetmétere átlagosan 187 ezer forintba került, míg egy hagyományos építésű hasonló ingatlan esetében ez az ár 215 ezer forint volt.

A családi házaknál kisebb, mindössze 11 százalékos áremelkedést regisztráltak – esetükben az átlagos négyzetméterár szintén 187 ezer forint volt.

A teljes cikket ITT olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.