Politika

Csongrád: Önállóan indul az LMP és nem fognak visszalépni

Csongrád: Önállóan indul az LMP és nem fognak visszalépni

2018. február 7., szerda
Csongrád: Önállóan indul az LMP és nem fognak visszalépni

Mindegyik jelöltjüknek elegendő ajánlást akarnak összegyűjteni, és mindenképp indítani szeretnék őket - közölte Schmuck Erzsébet, az LMP frakcióvezető-helyettese Szegeden.

Szinte csak a jelöltek neveit sorolta fel Schmuck, sokat egyikükről sem tudtunk meg.A négy jelölt tehát

  • Bodrog Zoltán,
  • Tessényi Judit,
  • Sajó Péter Viktor,
  • illetve Pongrácz Gergely.

Közülük csak Bodrog Zoltán szólalt meg, akiről annyi derült ki, hogy 4 gyereke van, emiatt pedig különösen fontos neki, hogy javuljona magyar oktatási rendszer. Ahogy ő fogalmazott,

"Azért kell a rendszeren javítani, hogy a szakpolitikák közül ez ne egy mostohagyermek legyen."

Az oktatási reformon, és a fiatalok hazacsábításán kívül még a családi pótlékot szeretnék a duplájára emelni, valamint radikális változást akarnak hozni az ország gazdaságpolitikájába is - hangzott el a rövid bemutatón. Abban a kérdésben, hogy a jelöltek népszerűtlensége esetén visszaléptetnék-e őket, az a válasz hangzott el, hogy azt egyáltalán nem tervezik. Mindegyik jelöltjüknek elegendő ajánlást akarnak összegyűjteni és mindenképp indítani szeretnék őket.

A cikk szövegén a korábbi verzióhoz képest változtattunk, ugyanis Bodrog Zoltán nem azt mondta, hogy senkinek ne legyen ostoba gyermeke, hanem hogy ez, azaz az oktatás a szakpolitikának ne a mostoha gyermeke legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.