Hírzóna

Ingyen szerezhet jogosítványt Szegeden!

Ingyen szerezhet jogosítványt Szegeden!

2018. január 10., szerda
Ingyen szerezhet jogosítványt Szegeden!

A Csodás Hagyatékunk Akadémia képzésén résztvevők még a motoros kishajóvezetői felkészítés rejtelmeit is elsajátíthatják.

A Csodás Hagyatékunk Kulturális és Hagyományőr Egyesület Akadémiája olyan 18 és 22 év közötti fiataloknak kínál ingyenes komplex képzést, akik már leérettségiztek, de jelenleg nincs tanulói jogviszonyuk és bejelentett állásuk. A fél éves program első turnusa idén februárban indul. Ennek része egy elméleti alapképzés, amely bevezet a társadalmi felelősségvállalás és a civil szféra világába, többek között gazdasági, pénzügyi, jogi és vezetéselméleti kurzusok segítségével. A tanulók a gyakorlati képzés részeként egy 100 órás

angol nyelvi képzést teljesíthetnek vagy B kategóriás jogosítványt szerezhetnek.

Mindezeken felül motoros kishajóvezetői felkészítésben is részt vesznek. A képzés célja, hogy a résztvevők meglássák a civilségben és az önkéntességben rejlő gazdasági és társadalmi lehetőségeket, így kapva átfogó felkészítést az életre. A programról részletes tájékoztatást január 26-án 15 órától a Somogyi könyvtárban kaphatnak az érdeklődők a Csodás Hagyatékunk Egyesület nyílt napján. A “Természeti alapú közösségfejlesztés az önkéntesség útján” című projekt a Széchényi 2020 kormányprogram keretén belül valósul meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.