Sport

A tavaszt várják a békák és a delfinek

A tavaszt várják a békák és a delfinek

2018. január 8., hétfő
A tavaszt várják a békák és a delfinek

A Hód Úszó SE utánpótlás csapatai teljes erőbedobással kezdik az évet a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában. Mesterük, Bajusz Andrea szerint a cél ebben az évben is az, hogy a gyerekek felszabadultan és jó hangulatban szeressék meg az úszást.

A Béka csoport a sikeres minősítő után, teljes létszámmal szeretne készülni a tavaszi és nyári versenyekre. A legközelebbi megmérettetés a Tavaszváró Verseny lesz, majd a Tyr Kupa. A csoportnál elsődlegesen az a cél, hogy a gyerekek megismerjék, milyen is egy csapathoz tartozni.

A Delfin csoportnál szintén a Tavaszváró és a Tyr Kupa az első versenyek. Náluk a jelvényes szintek mellé a cél, hogy az országos bajnokságra a szintekből sikerüljön egy párat megúszni. Mindkét csoportnál lesznek új mozgásformák, amit tanulni fognak. Újdonságként, újra belekóstolnak majd a fiatalok a búvárúszás világába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.