Szórakozás

Mert nálunk sem volt karácsony Kevin nélkül!

Mert nálunk sem volt karácsony Kevin nélkül!

2017. december 26., kedd
Mert nálunk sem volt karácsony Kevin nélkül!

Ugye nállatok sem múlt el a karácsony Resszkesetek betörők vagy Kevin nélkül?

Ha mégis, akkor azért, ha pedig láttatok az összes részt, akkor meg azért érdemes feleleveníteni a kis agyali csínytevő legjobb mondásait. Mutatjuk a 7+1 legjobb aranyköpést, nemcsak Kevinét! 1. Anyu, Frank bácsi nem engedi, hogy nézzem a filmet, pedig a nagyobbaknak szabad... Nekem miért nem? És még csak nem is korhatáros! Olyan egy szemét... 2. Joe Pesci beszólása: – A szüleid itt vannak? – Igen. – És itt laknak? – Nem. – Nem. Miért is laknának? Csupa gyerek, ohne szülő. Valami ultramodern árvaház. 3. Tartsd meg az aprót, te mocskos állat! 4. Ajándék pizzának ne nézd az árát! 5.

Tízig számolok, hogy eltüntesd a szemem elől azt az ocsmány, sárga, halszagú pofádat egyszer és mindenkorra! Vagy telepumpállak ólommal! Egy, kettő, tíz!

6. A Playboyt nézegetve Itt senkin sincs ruha... Hányinger. 7. A szennyes lelkű angyalok.. +1 Kedves Télapó! Tavaly egy kishúgot kaptam tőled. Idén jobban örülnék valami hasznos dolognak.

Fotó: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.