Közélet

Évet értékelt a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat

Évet értékelt a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat

2017. december 18., hétfő
Évet értékelt a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat

Feladatból nem volt hiány 2017-ben sem a szakszolgálat lelkes önkénteseinek. Az elmúlt időszakot vették számba Szegeden.

A Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálatot 2002-ben jegyezték be, az akkor mintegy húsz fő alapító tagot számláló önkéntesek elsősorban a vízisportokban tapasztalatot szerzett aktív és már inaktív sportolókból kerültek ki. Az elmúlt évek alatt a szakszolgálat már számtalan esetben bizonyította működésének létjogosultságát.

Az évértékelőn résztvevő B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő hírportálunknak elismerően beszélt a Seller András vezette Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkájáról. – Széles körű és felelősségteljes feladatot látnak el a szakszolgálat tagjai, szabadidejüket feláldozva segítenek bajbajutott embertársainkon, mentési munkálatoknál. A szervezet eszközállománya a megalakulás óta eltelt évek alatt jelentős fejlődésen ment keresztül, megalapozva ezzel a még hatékonyabb feladatellátást, segítve a hivatásos szervek munkáját is – emelte ki hírportálunknak B. Nagy László. Az országgyűlési képviselő a jövő évre is erőt és kitartást kívánt az önkénteseknek a lelkiismeretes feladatellátásukhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.