ARC

Bayer Zsolt: Férfitestbe kényszerített leszbikus nő vagyok

Bayer Zsolt: Férfitestbe kényszerített leszbikus nő vagyok

2017. december 8., péntek
Bayer Zsolt: Férfitestbe kényszerített leszbikus nő vagyok
Ezért gyűlölnek! Ez Bayer Zsolt jobboldali publicista könyvének címe, a kiadványt Szegeden a kormányhivatalban mutatták be. Telt ház volt, pótszékezni kellett.

"A liberalizmusból mára komplett elmebaj lett, az eszmét körüllengő gondolatiság teljesen eltorzult"

- véli Bayer Zsolt. A szerző azt mondta, hogy ezért ő is immár "egyférfitestbe kényszerített leszbikus nő" a gender-hívők szemében - fogalmazott a könyvbemutatón a Csongrád Megyei Kormányhivatalban.

A beszélgetés apropóját a publicista most megjelent Ezért gyűlölnek című könyvének megjelenése szolgáltatta, ami egyébként az író blogbejegyzéseinek nyomtatott leiratait tartalmazza.

A szeanszot Csúri Ákos a Blogstar nevű jobboldali blogbirodalom vezetője celebrálta, aki azt kérdezte Bayertől, hogy egyetért-e azzal, hogy

Ferenc Pápa a katolikus egyház Sorosa?

A szerző, aki saját bevallása szerint ezt így még nem fogalmazta meg, természetesen egyetértett a kiadójával.

Arra a felvetésünkre, hogy manapság mi értelme kinyomtatni az Internetet, hiszen a világhálón korlátozás nélkül elolvashatóak gondolatai, azt felelte:

Én megrögzötten a Guttenberg galaxis gyermeke vagyok és halálomig is az fogok maradni.

Szavai szerint hiába élünk mi az internet világában, amikor ez a civilizáció elpusztul a digitális jel nem fog fennmaradni, ami fennmarad az a könyv, ha tetszik ha nem, mert a könyv a kultúra egyetlen igazi hordozója.

A könyvbemutató után arról is kérdeztük a szerzőt, hogy hogyan él együtt azzal az élethelyzettel, hogy szinte naponta lenácizzák. Röviden azt mondta, mindent meg lehet szokni.

"Ha az embert húsz éve nácizzák egyrészt tökéletesen immunissá válik, kettő meg kell nézni, hogy ki mondja. Kicsodák azok, akik engem náciznak? Mind egyenként szépen sorba állhatnak és megcsókolhatják a seggemet"

- fogalmazott igen plasztikusan Bayer, aki hozzátette, az utolsó félmondatot a Belga egyik számából idézte csak szószerint.

Az író úgy gondolja a kur@anyázás belefér a blogírás természetébe, nincs abban semmi kivetni való, hiszen a kommentelők is rengeteg mocskot fröcsögnek a hozzászólásaikban.

A Facebook oldalunkon talál egy pár perces exkluzív interjút is a szerzővel, azt is érdemes megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.