Ha algyői vagy nem lehet többé kifogásod a testedzés ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerdán adták át a nagyközség felújított konditermét, ahol szolárium és szauna is található, így az algyőieknek nem kell többet a környező településekre járni kondizni.

Katona Antal, az üzemeltető Gyeviép Nonprofit kft. ügyvezetője elmondta, hogy az algyői sportközpontot a kezdetek óta a társaság üzemelteti, de régóta található ott egy konditerem-szauna-szolárium komplexum, amelyet eddig mindig bérbe adtak. – Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy átvesszük az üzemeltetését ezeknek az egységeknek. A terem és a szolárium is általános felújításon esett át, hiszen a korábbi állapotok finoman szólva is hagytak kívánnivalót maguk után – mondta az ügyvezető.

– Felújíttattuk a kondigépeket és a helyiségeket is, de folyamatosan figyeljük az igényeket és amennyiben új gépek beszerzésére, a géppark bővítésére lesz igény, akkor természetesen ezt meg fogjuk tenni. Miután Algyőn nincs másik konditerem, a helyi lakosoknak eddig Szegedre vagy más környékbeli településekre kellett átjárniuk. Algyőnek mindenképpen szüksége van egy minőségi teremre, amely edzés- és kikapcsolódási lehetőséget nyújt az algyőieknek – tette hozzá Katona Antal.

A konditermet hétköznapokon délután kettőtől este kilencig, szombaton pedig reggel nyolctól délután egyig látogathatják a sportolni vágyók, a vasárnap viszont a jól megérdemelt pihenésé, ekkor zárva tartanak. – Természetesen, ha valamilyen csoport más időpontban szeretne edzeni, akkor egyedi időpontot is tudunk biztosítani számukra – zárta az ügyvezető.

Előző sztori

Elképesztő dolgot jelentett be Trócsányi Szegeden!

Következő sztori

Nem figyeltek elég jól!