Lopás elkövetőit keresi a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik két férfi azonosításában. A feltételezett elkövetők egy belvárosi kávézóban levő vendég táskájából loptak.

A Szegedi Rendőrkapitányság bűnügyi számon, lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen – írja a police.hu.

A feltételezett elkövetők július 17-én 18 óra 15 perc és 20 óra között Szegeden, a Kárász utca egyik kávézójában egy nő táskájából eltulajdonították mobiltelefonját, pénztárcáját, a benne levő készpénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával. A helyszín közelében működő térfigyelő kamerarendszer felvételt készített a gyanúsítottakról.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző sztori

Klasszikus zene, könyvbemutató és Szabó Magda a Somogyiban

Következő sztori

Keserü Ilona kapta az idei Tornyai-plakettet