Hírzóna

Villanyoszlopnak ütközött egy ittas sofőr Szegeden

Villanyoszlopnak ütközött egy ittas sofőr Szegeden

2017. szeptember 4., hétfő
Villanyoszlopnak ütközött egy ittas sofőr Szegeden

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három anyagi kárral, valamint három sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Egy személyautó sofőrje szeptember 3-án kora este körül egy úttesten tartózkodó, kivilágítatlan gyalogost sodort el az 5408-as úton. A gyalogos a balesetben súlyosan sérült. Egy gépkocsi vezetője szeptember 3-án késő körül elvesztette uralmát a járműve felett, majd egy villanyoszlopnak ütközött Szeged külterületén. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A személyautó sofőrjével szemben ittas járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy gyalogos az úttestre akkor léphet, ha meggyőződött annak veszélytelenségéről. Az úttestre váratlanul nem léphet, köteles azon késedelem nélkül átmenni és tartózkodni minden olyan magatartástól, amely a járművek vezetőit megzavarhatja vagy megtévesztheti. Már a kis mennyiségű szeszesital-fogyasztás hatására is nő a reakcióidő, kedvezőtlenül változik a veszélyérzékelő képesség, tompulnak a reflexek. A nagyobb mértékű alkoholfogyasztás beláthatatlan következményekkel járhat. Az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló! Nem csak az ittas járművezetés kockázatos, hanem olyan gépkocsiban utazni is, amelyet láthatóan ittas személy vezet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.