Írjon nekünk

Sport

Labdarúgás: a negyediket is megnyerte a SZEOL

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Vecsésen is három pontot szerzett a SZEOL SC, így továbbra is hibátlan mérleggel áll Siha Zsolt együttese.

Két veretlen csapat találkozott Vecsésen, ahol az újonc hazaiak az addigi mindhárom mérkőzésüket megnyerő SZEOL-t fogadták.

A szegediek az elejétől fogva kontrollálták a mérkőzést, mezőnyfölényüket azonban nem tudták gólra váltani, miközben nagyon jól zártak hátul is. A meccs ebben a mederben folyt egészen a hetvenedik percig: ekkor Mihály Dávid egy szabadrúgást tekert el remek mozdulattal a rövid sarokba, ezzel megszerezte vezetést a csapatának. Csakhogy három perccel később Gajág Gergőt kiállította a játékvezető, így küzdelmes utolsó 15 perc várt a SZEOL-ra, a Vecsés pedig értelemszerűen változtatott addigi taktikáján. Mindezek mellett is egyszer, egy fejest követően kellett védenie Prokop Rostislavnak, ezen túl nem tudott élni az emberelőnnyel a Vecsés, így a SZEOL negyedjére is – ezúttal is egy góllal – nyert, így továbbra is a csoport egyetlen hiba nélkül álló együtteseként vezeti az NB III Közép csoportját.

A SZEOL a következő fordulóban jövő vasárnap megyei rangadót játszik a Hódmezővásárhellyel, 16.30-tól.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 4. forduló

Vecsési FC – SZEOL SC 0-1 (0-0)
Vecsés, vezette: Móri Tamás (Kovács Gábor, Rigó Martin).
Vecsés: Komora – Salem (Márki, 76′), Balázs, Molnár Z. (Borsi, 76′), Radnai, Csiszár, Lajes, Csordás, Szalai, Tóth A. Rein (Homonyik, 84′). Edző: Simon Antal.
SZEOL: Prokop – Kéri, Gajág, Rácz, Grünvald, Lévai, Ondrejó, Forró, Mihály (Péter, 88′), Beretka (Papp Á., 77′), Maksimovic (Szabó A., 74′)
Gól: Mihály (70′).
Sárga lap: Tóth A. (90′), Balázs (91′) ill. Ondrejó (52′), Kéri (84′).
Kiállítva: Gajág (73′).

Siha Zsolt: “Mezőnyfölényben játszottunk, de jól zárt az ellenfél védelme, hiányoztak az utolsó passzok, így nem jutottunk el helyzetig. Az utolsó húsz percet hősiesen kivédekeztük.”

Kommentek

Sport

Éremeső volt csütörtökön a Sárkányhajó VB-n

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Csütörtökön több érmet is hoztak a magyarok a Szegeden zajló Sárkányhajó VB-n. A hazai hajók egy aranyat, két ezüstöt, és két bronzot kaparintottak meg a nemzetközi csaták harmadik napján. Kommentek

Tovább olvasom

Sport

Sárkányhajó VB: teli lelátók, látványos küzdelmek

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A 11. Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság minden napra tartogat izgalmakat, hatalmas küzdelmeket. A 6200 versenyző péntekig a Maty- éren küzd egymással, majd áthelyezik székhelyüket a Tiszára. Vasárnap este pedig egy bulival zárják le az egész heti küzdelmeket, ingyenesen lehet megnézni Metzker Viktóriát, aki 21 óra körül pörgeti fel szettjeivel a szegedi közönséget.  Kommentek

Tovább olvasom

Sport

A sárkányhajó vb első napja – GALÉRIA

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A 200 méteres számokkal kezdődött el a 11. Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság a Maty-éren kedden. A rekkenő hőség ellenére, már délelőtt is viszonylag sokan kilátogattak a Szegedi Olimpiai Központba, hogy részesei legyenek Magyarország idei legnagyobb sportrendezvényének. Kommentek

Tovább olvasom

Aktuál