Sport

Labdarúgás: a negyediket is megnyerte a SZEOL

Labdarúgás: a negyediket is megnyerte a SZEOL

2017. szeptember 2., szombat
Labdarúgás: a negyediket is megnyerte a SZEOL

Vecsésen is három pontot szerzett a SZEOL SC, így továbbra is hibátlan mérleggel áll Siha Zsolt együttese.

Két veretlen csapat találkozott Vecsésen, ahol az újonc hazaiak az addigi mindhárom mérkőzésüket megnyerő SZEOL-t fogadták. A szegediek az elejétől fogva kontrollálták a mérkőzést, mezőnyfölényüket azonban nem tudták gólra váltani, miközben nagyon jól zártak hátul is. A meccs ebben a mederben folyt egészen a hetvenedik percig: ekkor

Mihály Dávid

egy szabadrúgást tekert el remek mozdulattal a rövid sarokba, ezzel megszerezte vezetést a csapatának. Csakhogy három perccel később

Gajág Gergőt

kiállította a játékvezető, így küzdelmes utolsó 15 perc várt a SZEOL-ra, a Vecsés pedig értelemszerűen változtatott addigi taktikáján. Mindezek mellett is egyszer, egy fejest követően kellett védenie

Prokop Rostislavnak

, ezen túl nem tudott élni az emberelőnnyel a Vecsés, így a SZEOL negyedjére is - ezúttal is egy góllal - nyert, így továbbra is a csoport egyetlen hiba nélkül álló együtteseként vezeti az NB III Közép csoportját. A SZEOL a következő fordulóban jövő vasárnap megyei rangadót játszik a Hódmezővásárhellyel, 16.30-tól.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 4. forduló

Vecsési FC - SZEOL SC 0-1 (0-0)

Vecsés, vezette: Móri Tamás (Kovács Gábor, Rigó Martin).

Vecsés:

Komora - Salem (Márki, 76'), Balázs, Molnár Z. (Borsi, 76'), Radnai, Csiszár, Lajes, Csordás, Szalai, Tóth A. Rein (Homonyik, 84'). Edző: Simon Antal.

SZEOL:

Prokop - Kéri, Gajág, Rácz, Grünvald, Lévai, Ondrejó, Forró, Mihály (Péter, 88'), Beretka (Papp Á., 77'), Maksimovic (Szabó A., 74')

Gól:

Mihály (70'). Sárga lap: Tóth A. (90'), Balázs (91') ill. Ondrejó (52'), Kéri (84').

Kiállítva:

Gajág (73'). Siha Zsolt:

"Mezőnyfölényben játszottunk, de jól zárt az ellenfél védelme, hiányoztak az utolsó passzok, így nem jutottunk el helyzetig. Az utolsó húsz percet hősiesen kivédekeztük."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.