Sport

Kosárlabda: a bronzért játszhat a Szedeák Kaposváron

Kosárlabda: a bronzért játszhat a Szedeák Kaposváron

2017. szeptember 21., csütörtök
Kosárlabda: a bronzért játszhat a Szedeák Kaposváron

Elveszítette az Orosz László emléktorna csütörtöki elődöntőjét a Naturtex-SZTE-Szedeák a Péccsel szemben.

Ezúttal sem tudott teljes csapattal felállni a Naturtex-SZTE-Szedeák a Kaposváron megrendezett Orosz László emléktornán: a szegediek keretéből ezúttal egy vírusos betegség miatt hiányzott Vágvölgyi Ákos, Meleg Károly, Bonifert Bendegúz és Kovács József is, míg Révész Ádám ugyan ott volt a nevezettek között, azonban a vírus az ő játékát sem engedte. A Szedeák mind a négy negyedet elveszítette, és végig futott az eredmény után: a Pécsből extrát nyújtott Jabril Durham (17 pont, 9 gólpassza, 7 kiharcolt fault) és Veljko Budimir is (16 pont, kilenc lepattanó, 2 szerzett labda), ezzel epdig nem tudta tartani a Szedeák a lépést. Andjelko Mandic együtteséből ugyan a három szerb játékos egyaránt jó teljesítményt nyújtott, Marko Boltic nem állt messze a dupla-duplától (8 pont, 10 gólpassz), de a bővebb rotációval dolgozó Pécs nyerni tudott, így a Szedeák készülhet a holnapi bronzmeccsre, ahol a Kaposvár-MAFC találkozó vesztese lesz az ellenfél.

VII. Orosz László Emléktorna, Kaposvár

PVSK-VEOLIA - Naturtex-SZTE-Szedeák 91-76 (24-20, 18-17, 22-18, 27-21)

Kaposvár, vezette: Farkas Gábor, Söjtöry Tamás, Koncsek Balázs.

Pécs:

Durham 17/6, Supola 12/6, Bíró 5/3, Budimir 16/6, Sarlija 6. Csere: Dukics 10/6, Simon 10/6, Harazin 7, Demeter 8/6, Antóni -. Vezetőedző: Csirke Ferenc.

Szedeák:

Boltic 8, Fortune 4, Ciric 11/6, Juhos 16/3, Sulovic 16. Csere: Kovács Á. 10/3, Wirth 11/3, Kerpel-Fronius G. -. Vezetőedző: Andjelko Mandic.

Kipontozódott:

Boltic (37. perc).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.