/

Bográcsban végezték a kakasok Kiskundorozsmán

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Családok, barátok és munkahelyi közösségek ragadtak fakanalat Kiskundorozsmán, ahol a hagyományoknak megfelelően ismét megrendezték a kakaspörkölt-főző versenyt.

Elmaradhatatlan program Kiskundorozsmán az őszi kakasfőző esemény. Elsődleges cél a kikapcsolódás, kapcsolatteremtés, a közösségi program által lehetőséget teremteni arra, hogy a dorozsmaiak jobban megismerjék egymást.

Az idei eseményen több mint hatszáz kilogrammnyi húsból készültek a finomabbnál finomabb ételek. A hatvan bográcsban rendre pörkölt főtt, a Dorozsmai Nefelejts Bölcsőde képviseletében főző csapat levest készített. A városrész két önkormányzati képviselőjének összefogásában megvalósuló programon több mint ezren vettek részt. A szervezők remélik, a jövőben még nagyobb méreteket ölthet, még több érdeklődő mellett adhatnak helyet a már nagy hagyománnyal bíró kezdeményezésnek. A dorozsmai eseményen a főzést számos kiegészítő program tette még színesebbé. Többek között idén is megrendezték a kakasfuttatást.

Fotók: Dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Ház

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgó MK: Csongrádra jön a Debrecen!

Következő sztori

Nagyszüleik példáját követték az üllési zarándokok

Legutóbbi hasonló cikkek