Bulvár

Méz és tank a SZIN első napján + FOTÓK

Méz és tank a SZIN első napján + FOTÓK

2017. augusztus 24., csütörtök
Méz és tank a SZIN első napján + FOTÓK
szin_elso_nap032kf

A rockrajongóknak kedvezve indult meg a Szegedi Ifjúsági Napok a Partfürdőn: az első nap színpadra lépett a Kies, a Depresszió, a Tankcsapda, a Leander Kills, az Ørdøg, az Enter Shikari, de nem maradtak el az olyan közönség-kedvencek sem, mint a Lóci Játszik, Honeybeast vagy a Paddy and the Rats.

Egyelőre még a felvezetést élte a SZIN a szerdai napon, bár az éjszakai órákra már elérte a megfelelő bulihangulatot a nem kiemelkedő számú fesztiválozó. Az első napot ígéretes titánok kezdték, a Nagyszínpadon a grunge-os pofátlan rock Kies, a Captain Morgan Arénában pedig az idei Nagy-Szín-Pad! győztes Lóci játszik indította meg a fesztivált. A gitárok nem kerültek messze egy koncerten sem, a fő helyszínen a Depresszió, az Enter Shikari és a Tankcsapda folytatta a sort, míg a kalózos sátorban a Honeybeast és a Paddy and the Rats mozgatta meg a közönséget. A fémzenei vonalat erősítette a napon a Leander Kills, az Ørdøg és a Handout, de a hip hop kedvelői sem maradtak hoppon, őket az Akkezdet Phiai és a Belga várta, míg a folk világot a Csík zenekar hozta el Szegedre. Ma sem unatkozhatnak a SZIN-ezők: a PASO és az Intim Torna Illegál, a Cloud9+, az Irie Maffia, a Brains, a Halott Pénz és a Russkaja is ott van a csütörtöki fellépők névsorában. Részletes program

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.