Hírzóna

Kávéházból lopott egy férfi Szegeden

Kávéházból lopott egy férfi Szegeden

2017. augusztus 19., szombat
Kávéházból lopott egy férfi Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy kávéház személyzeti helyiségéből pénzt lopott - olvasható a police.hu-n.

A 42 éves férfi augusztus 17-én, 20 óra körül ment be a szegedi kávéház személyzeti helyiségébe, ahol egy pénzkazettából pénzt tulajdonított el, majd távozott a helyszínről. A rendőrök a vendéglátóhely biztonsági kamerájának felvételei alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit kevesebb mint egy óra alatt elfogtak és előállítottak. A tolvajt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte. Ellene a Szegedi Rendőrkapitányságon lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.