Közélet

Éjszakai átfolyásmérést végez a vízmű

Éjszakai átfolyásmérést végez a vízmű

2017. augusztus 2., szerda
Éjszakai átfolyásmérést végez a vízmű
viz_ivoviz

A Szegedi Vízmű Zrt. éjszakai ivóvízhálózat ellenőrzési munkákat végez augusztus 7. és 11. között Dorozsma, Kecskés telep, Újszeged és Gyálarét területén.

Az ellenőrzési munkák időtartama alatt (22 és 6 óra között) átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Az ellenőrzés következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy az érintett időszakban, este 22:00 óráig vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. "Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak" - közölte a Szegedi Vízmű Zrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.