Baleset és tűzeset is történt szerdán

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két tűzoltást és három műszaki mentést végeztek a megye egységei szerdán.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szerdán délután Csólyospálos területén. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége végezte a műszaki mentést, áramtalanították a járművet, majd megszüntették az üzemanyag szivárgását. A balesetben nem sérült meg senki.

A villanyvezetéket is veszélyeztette az a faág, amely a Körös-toroki üdülőtelepen hasadt le szerdán délután. A csongrádi tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a nagy méretű ágat. Szegeden pedig szintén a villanyvezetékre dőlt egy több mint tíz méter magas fa, a város hivatásos egysége végezte el a műszaki mentést. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Szerdán két helyen égett az avar Csongrád megyében. Egy zákányszéki tanya mellett délben, az M43-as autópálya makói lehajtója mellett pedig a kora esti órákban csaptak fel a lángok. A makói, a ruzsai és a szegedi tűzoltókat riasztotta a főügyelet. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott károkat, senki sem sérült meg.

Előző sztori

Labdarúgás: új edzők a Szeged 2011 utánpótlásában

Következő sztori

Ezeken a helyeken mérik a sebességet csütörtökön