/

Vizet osztottak a nyári hőségben a rendőrök Röszkénél + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismét hűtött ásványvízzel kínálták a rendőrök a Röszke Autópálya Határátkelőhelyen átlépésre várakozó utasokat, ahol jelenleg két órás a várakozás – írja a police.hu.

Az határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök július 2-án, a forróságban ismét hűtött ásványvizet osztottak a sorban álló, az átlépésre várakozó utasok számára.

A rendőrség a következő hetekben a forgalom erősödésére számít, hiszen Nyugat-Európából a vendégmunkások szabadságra, a turisták pihenni indulnak.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót.

Előző sztori

A szappantól a párnáig – Levendulanapok a Füvészkertben + FOTÓK

Következő sztori

Napsütéses, meleg nyári idő várható a jövő héten