Közélet

MSZP-s pártháború: az elnök berendelte Botkát és Molnár Zsoltot

MSZP-s pártháború: az elnök berendelte Botkát és Molnár Zsoltot

2017. július 30., vasárnap
MSZP-s pártháború: az elnök berendelte Botkát és Molnár Zsoltot
Molnár Gyula

Ráunt Molnár Gyula pártelnök Botka László és Molnár Zsolt MSZP-n belüli harcaiból és sajtón keresztüli üzengetéseikből - értesült a Népszava.

Elege lett az MSZP elnökének a párton belül dúló vitából, és keddre magához rendelte

Botka László

miniszterelnök-jelöltet, valamint

Molnár Zsolt

elnökségi tagot - közölte a

Népszava

vasárnap. Rendet teremte a pártelnök a nagy szabadságot élvező szocialista politikusok között a Népszava szerint, mivel rombolónak és haszontalannak tartja a sajtón keresztül való üzengetést, ami tovább árt a párt egyébként sem fényes támogatottságának. Molnár Gyula nem túl nyugodt lelkivilágának bizonyítéka tegnapi különleges

Facebook-posztja

is, melynek tanulsága szerint ő is beleállt a politikai kommunikáció futballizálásába: Orbán Viktort és Botka Lászlót focimezben ábrázolja, és az MSZP-t, mint kihívó csapatot írja le, valamint így fogalmaz: "Türelmet és nyugalmat kérek mindenkitől!! Türelmet a támogatóktól, a lehetséges szövetségesektől és mértékletességet belül!...Én pedig azt ígérem, hogy többet nem fog veszekedés kihallatszani az öltözőből!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.