Labdarúgás: szoros vereséget szenvedett csoportbeli ellenfelénél a SZEOL

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeol-szolnok008kf

Szerdán az NB III egyik újoncánál, a szintén a Közép csoportban szereplő Tiszakécske vendégeként játszott edzőmérkőzést a SZEOL SC.

A jó iramot hozó találkozón az első félidő hajrájában egy remekül végigvitt kontrát követően Beretka Péter passzát Mihály Dávid váltotta gólra, így az első félidőt követően vezetett a SZEOL a következő idényben szintén az NB III Közép csoportjában szereplő Tiszakécske otthonában.

A szünet után Bács megye bajnoka felpörgette a játékot, ráadául ezen a napon bővebb kispaddal is számolhattak a tiszakécskeiek, így előbb egy helyezkedési hibát kihasználva egyenlítettek, majd nem sokkal később egy véleményes, erősen lesgyanús szituációt követően meg is fordították a meccset. Az egyenlítés nem sikerült a SZEOL-nak, így a Tiszakécske ezzel meg is nyerte a felkészülési találkozót.

A szegediek számára szombaton folytatódik a felkészülés, amikor szintén egy Közép csoportbeli újonc ellenféllel, a Makóval játszik Siha Zsolt együttese, 10 órától a Maros-partján találkoznak a felek.

Felkészülési mérkőzésen

Duna Aszfalt TVSE – SZEOL SC 2-1 (0-1)
SZEOL: Prokop – Kéri, Rácz, Gajág, Grünvald, Lévai, Forró, Mihály, Beretka, Maksimovic, Péter. Csere: Leindler (kapus), Bozóki, Kiss, Rádóczi, Ondrejó. Edző: Siha Zsolt.
Szegedi gól: Mihály D.

Siha Zsolt: “Az első félidőben jól játszottunk, de mivel a csúcsterhelés harmadik hetében járunk, így nagyon nehezek a lábak. Ma nem tudtam frissíteni, cserélni, a Tiszakécske hét-nyolc helyen változtatott, és minőségi játékosok ültek a kispadon, míg különböző okok miatt jóformán csak az ifjúsági labdarúgók ültek a padon. Összességében elégedett vagyok a látottakkal és a csapat hozzáállásával.”

Default thumbnail
Előző sztori

Fokozódik a kánikula

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: szűk vereséget szenvedett Kecskeméten a HFC

Legutóbbi hasonló cikkek