Labdarúgás: nyolcat vágott a Tiszaszigetnek a Mórahalom

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tiszasziget_morahalom01_gs

Könnyedén múlta felül a megyeegy tavalyi bronzérmesét a Mórahalom a szombati edzőmérkőzésen.

Második felkészülési mérkőzését játszotta a Mórahalom VSE, amely ezúttal a tavalyi megyei I. osztály bronzérmesét, a Tiszasziget SE-t fogadta hazai pályán. A homokhátiak két új játékossal felállva játszhattak: támadóként a Hódmezővásárhelyről érkező 33 éves Fábián Imre játszott a Mórahalomban, míg a szünet után a kapuban a 20 éves Krnács Richárd állt, aki a Gyulai Termál FC-től érkezik a csapathoz. Szintén a fürdővárosiaktól járt próbajátékon a 25 éves csatár, Hrabovszki Zoltán.

Hamar magához ragadta a kezdeményezést a Mórahalom, amely mintegy negyed óra elteltével meg is szerezte a vezetést: a főképp védekezésre berendezkedett Tiszasziget azonban nem tudta megállítani a hazai rohamokat, így sorban jöttek a gólok, a szünetre már hattal vezetett a Mórahalom. A fordulás után már kiegyenlítettebb játék folyt a pályán, de Bokányi Richárdék irányították továbbra is a meccset, és végül nyolc gólig jutva, magabiztos sikert arattak.

A Mórahalom legközelebb szerdán 17 órától a Jánoshalmát fogadja, míg ugyanebben az időpontban a Tiszasziget az FK Szegeddel gyakorol.

Felkészülési mérkőzésen

Mórahalom VSE – Tiszasziget SE 8-0 (6-0)
Mórahalom, vezette: György Sándor (Vrbovszki Pál).
Mórahalom: Halász – Zsoldos, Szücs, Lászik, Bokányi R., Juhász, Zámbó, Fodor, Podonyi, Szalma, Fábián. Csere: Krnács (kapus), Szücs, Magyar, Lászik, Pócs D., Puskás, Pócs T., Busa, Várda, Hrabovszki. Edzők: Magyar György, Vojnic-Zelic Sasa.
Tiszasziget: Weszelovszky – Réczi, Farkas, Bálint D., Bálint T., Zámbori, Szécsi, Kasza, Papp P., Drágity, Bernát. Csere: Fődi, Guth. Játékos-edző: Bernát Péter.

Magyar György: “Több játékost vethettünk be, mint ellenfelünk, illetve előrébb is járunk a terhelés tekintetében, de szervezettségben is jól teljesítettünk.”

Bernát Péter: “Szerettük volna, ha a csapat minél hamarabb visszarázódik a tavalyi ritmusba, ezért is kötöttünk le erősebb csapatokkal meccset. Ma láttuk, hogy miben kell még fejlődnünk, egy magasabb kvalitású, nálunk előrébb tartó csapattal játszottunk, ugyanakkor sok sérülttel, és hiányos kerettel kellett kiálljunk, ez ki is jött a pályán. Terhelés szempontjából jó volt a mai találkozó, bízom benne, hamarosan kiegészül a keretünk.”

Előző sztori

Reakciók Orbán Viktor tusványosi beszédére (FRISSÜL)

Default thumbnail
Következő sztori

Húsz határsértőt fogtak el Nagylaknál

Legutóbbi hasonló cikkek