Közélet

Két jármű ütközött Szegeden + FOTÓ

Két jármű ütközött Szegeden + FOTÓ

2017. július 29., szombat
Két jármű ütközött Szegeden + FOTÓ
baleset_szeged

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában hat anyagi kárral, valamint egy személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – írja a police.hu.

Egy személyautó sofőrje július 28-án, 16 óra 20 perckor, az egyik szegedi útkereszteződésben nem adott elsőbbséget egy jobbról érkező gépkocsinak, ezért a két jármű ütközött. Miután az autók mögött közlekedő kerékpáros észlelte a balesetet, fékezett, majd elesett. A balesetben senki nem sérült meg. Útkereszteződést járművel csak olyan sebességgel szabad megközelíteni, hogy a vezető eleget tehessen elsőbbségadási kötelezettségének és e tekintetben másokat a jármű sebességével ne tévesszen meg. Amennyiben elsőbbsége van, akkor is győződjön meg arról, hogy azt megadják!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.