Sport

Díjesővel zárult a szentmihályi labdarúgószezon + FOTÓK

Díjesővel zárult a szentmihályi labdarúgószezon + FOTÓK

2017. július 2., vasárnap
Díjesővel zárult a szentmihályi labdarúgószezon + FOTÓK
szentmihalyi_evzaro71_gs

Jutalmazták az egyes csapatok legjobb játékosait, gólkirályait, valamint átadták a újonnan alapított Arkangyal kardja kitüntetést is.

Remek hangulatú évzárón búcsúztatták el a 2016/17-es évadot, egyben nyitották is meg a 2017/18-as szezont szombaton a szentmihályi labdarúgók. A szatymazi 100 éves fogadóban a 2012-ben alapított szegedi klubhoz tartozó hat együttes tagjai gyűltek össze az NB II-es hölgyektől - akik csak osztályozón csúsztak le az NB I-es szereplés lehetőségéről - az U19-es fiúkig. Elhangzott, bővülő, gazdagodó és sikeres időszakot él meg a Szentmihály, de nem ül a babérjain, hanem tovább szeretne fejlődni, mind infrastrukturális téren, mind pedig eredményességben. Az ünnepségen első alkalommal adták át az Arkangyal kardja kitüntetést, melyet azok a személyek érdemelnek ki, akik a legtöbbet tették és teszik a 2012-ben alapított klubért. A 2017-es esztendőben

Bereczki Ibolyára, Baján Zoltánra

és

Olajos Csabára

esett a választás. Külön díjazták az egyes csapatok legjobb játékosait és gólkirályait, valamint megválasztották a Szentmihály legkitűnőbb hálóőrét is. Az alábbi futballisták vehettek át elismerést:

Női NB II:

Harcel Boglárka (legjobb játékos), Zimányi Kovács Anikó (házi gólkirály)

Női megye I.:

Frankó Nikolett (legjobb játékos), Sasvári Annabella (házi gólkirály)

Női futsal NB II:

Géczi Bettina (legjobb játékos), Zimányi Kovács Anikó (házi gólkirály)

Női U18:

Tóth Hajnalka (legjobb játékos), Puskás Dóra (házi gólkirály)

Férfi megye II.:

Hufnágel Péter (legjobb játékos), Olajos Csaba (házi gólkirály)

Férfi U19:

Császi Álmos Attila (legjobb játékos), Fátyol Martin (házi gólkirály)

A klub legjobb kapusa:

Schildkraut Fruzsina Üres kézzel senkinek sem kellett távoznia, hiszen az egyesület vezetése valamennyi résztvevőt meglepett egy a szentmihályi színekben pompázó telefontokkal. Ezen már a következő idény mottója olvasható: "Együtt az erő és a szeretet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.