Sport

Labdarúgás: Méhkeréki döntetlenjével bennmaradt a Mórahalom

Labdarúgás: Méhkeréki döntetlenjével bennmaradt a Mórahalom

2017. június 4., vasárnap
Labdarúgás: Méhkeréki döntetlenjével bennmaradt a Mórahalom
morahalom-mehkerek008kf

Ugyan szüksége volt a többi csoport eredményére is, de méhkeréki döntetlenje azt jelenti, jövőre is NB III-as a Mórahalom!

Csak a győzelemmel maradt esélye a bennmaradásra a Mórahalom VSE-nek, amelynek a már az osztálytól biztosan búcsúzó Méhkerék vendégeként kellett megtennie az utolsó lépést azért, hogy a következő idényben is a harmadosztályban szerepelhessen. A szünet előtt Komlósi Miklós fejesénél Halász már nem tudta kiszedni a labdát, így lélektanilag igencsak rosszkor, még éppen a félidő előtt megszerezte a vezetést a Méhkerék. A homokhátiak tartását mutatja, hogy mindez nem törte meg őket, és a szünet utáni első percben sikerült egalizálniuk Magyar György révén, majd tíz percen belül meg is fordították a meccset, miután Busa Bence is betalált egy szép kontra végén! Már-már úgy tűnt, meg is lesz a győzelem - azonban hét perccel a vége előtt Wéber László egy bombagóllal egalizált, így már nem csak a saját kezében volt a homokhátiak sorsa. A 2-2-s döntetlen ugyanakkor elégnek bizonyult, miután a Nyugati csoportban a Hévíz legyőzte a Videoton II-t, így a Mórahalom mögött már biztosan van egy rosszabb tizenharmadik, így tehát jövőre is a harmadosztályban játszhatnak Magyar Györgyék!

Labdarúgó NB III Közép csoport, 34. forduló

Méhkeréki SE - Mórahalom VSE 2-2 (1-0)

Méhkerék, 200 néző, vezette: Mencsik László, Kövér Tamás, Berecz Attila).

Méhkerék:

Patka - Boros, Wéber, Ruzsa Sz., Komlósi, Krajcs, Fülöp, Hajdu, Lukucz, Furár, Sztojka. Vezetőedző: Bíró Róbert.

Mórahalom:

Halász - Szücs, Lászik, Zámbó, Pócs T., Magyar, Zsoldos, Bokányi, Podonyi, Szalma, Crkvenjakov. Edző: Vojnic-Zelic Sasa. Gól: Komlósi (43'), Wéber (83') ill. Magyar (46'), Busa (55').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.