Vélemény

A szoci zsaru (i)gazságai

A szoci zsaru (i)gazságai

2017. június 7., szerda
A szoci zsaru (i)gazságai
Tarjanyi_peter

Az ész megáll! Brüsszel, Nizza, Párizs, Berlin, Stockholm, Manchester, London véres merényletei után is vannak, akik homokba dugják a fejüket. Úgy tűnik, a honi balliberális oldal még mindig nem hajlandó megérteni vagy elfogadni, hogy a muszlim tömegek bevándorlása és az egyre erősödő terrorizmus kéz a kézben jár. Erről legutóbb Tarjányi Péter MSZP-közeli biztonságpolitikai szakértő – valamikor úgy emlegették: a szocik magánzsaruja − tett tanúbizonyságot, aki bicskanyitogató stílusban nyilatkozott kedden este az ATV A nap híre című műsorában.

A Medgyessy- és a Gyurcsány-kormányok egykori nagy kedvence, az MSZP-s pártrendezvények állandó főszereplője, a szocialisták legújabb honvédelmi elképzeléseinek előadója azt állította, csúsztatásoktól hemzseg az európai terrorcselekményekkel kapcsolatos (szerinte csakis pártpolitikai érdekeket szolgáló) magyar kormányzati kommunikáció, a hétről hétre ismétlődő merényleteknek ugyanis nincs közük a brüsszeli bevándorláspolitikához. A véres bűncselekményeket ugyanis „nem hátizsákos, kerítésen átmászó, bokrok alatt kúszó-mászó terroristák követik el, hanem európai uniós állampolgárok, akiknek a zsebében ott lapul az anyaországuk útlevele”! Tarjányi valószínűsítette, hogy 2017-ben Kelet-Európában is terrortámadás fog történni, e tekintetben Lengyelország mellett Ausztriát tartja a legveszélyeztetettebbnek, ahol „eléggé nagy szélsőséges dzsihadista mozgás volt az elmúlt másfél-két évben”, de többször kitért rá, hogy Magyarországon sem tart elképzelhetetlennek terrorakciót. Véleménye szerint a terroristák Nyugat-Európából érkezhetnek országunkba, térségünkbe.

Tarjányi

– az MSZP-s nemzetbiztonsági bizottsági elnök,

Molnár Zsolt

bősz helyeslése mellett – szinte kéjes örömmel beszélt arról, hogy „azonnal meg is dőlhet” az Orbán-kormány állítása, miszerint a déli határzár biztonságos védelmet nyújt az országnak, a magyarságnak, ha tényleg lesz olyan sajnálatos terrorcselekmény, melyet a nyugati határon átlépő támadók követnek el szerette kis hazánkban. Vonatkoztassunk el – már ha lehet – a fenti Tarjányi-gondolatkísérlet mögött lévő embertelen, nemzetellenes gusztustalanságtól! (Bízzunk benne, hogy idáig még ők sem süllyedhetnek...) És akkor a csúsztatásokról! Lehet, hogy a terroristák többsége európai állampolgár, de afrikai vagy ázsiai származású, tehát tök mindegy, hányadik generációs: bevándorló vagy bevándorlók leszármazottja. A terroristák mind a szélsőséges iszlám hívei, Allah nevében követik el szörnyűségeiket. A terroristák mind azt bizonyítják, hogy a muszlimok képtelenek a beilleszkedésre, hogy az integráció mint olyan teljesen reménytelen, eszement elképzelés. A terroristák maguk az élő (holt) bizonyítékai annak, hogy Európa etnikai, vallási képének megváltoztatása több mint gazság: történelmi bűn. Az ő példájuk igazolja, hogy a szivárványos nyitottságra és toleranciára ártatlanok közé száguldó kamion, szöges bomba, tőr, bozótvágó kés, Kalasnyikov és nemi erőszak a válasz. Aztán lehet plüssmacizni és virágcsokrozni, balliberális hölgyek és urak! A magyar határzár és az Orbán-kormány migrációs politikája ebben az összefüggésrendszerben: felkiáltójel. Hogy eddig, és ne tovább! Ébresztő, keresztény Európa! A magyar kerítés a már Nyugat-Európában lévő terroristákat ugyan nem állíthatja meg, de megmutatja, hogyan lehet elvágni az utánpótlást. Egy elhúzódó háborúban pedig ez a kulcskérdés. Üzenet Brüsszelnek, és üzenet a Bitó-szalonnak is – hogy büntetlenül nem lehet emberkísérletet folytatni. Üzenet a Tarjányi Pétereknek, a

Gyurcsány Ferenceknek

és a

Botka Lászlóknak

. Akik sajnos semmi sem tanultak, és semmit sem felejtettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.