Közélet

Tisztítják az ivóvíz-hálózatot Sziksós-Subasa és Sziksósfürdő területén

Tisztítják az ivóvíz-hálózatot Sziksós-Subasa és Sziksósfürdő területén

2017. május 19., péntek
Tisztítják az ivóvíz-hálózatot Sziksós-Subasa és Sziksósfürdő területén

A Szegedi Vízmű Zrt. az ivóvízhálózat mosatását végzi május 23-a és 26-a között 9-től 14 óráig Sziksós-Subasa, Sziksósfürdő területén.

A hálózat tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenésre, vízhiányra is lehet számítani, és a víz zavarossá válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy a megjelölt napo(ko)n a munkálatok megkezdése előtt vételezzenek a napi szükségletnek megfelelően ivóvizet - közölte a Szegedi Vízmű Zrt. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. "Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak. Amennyiben a zavarosság illetve a minőség nem javul a tisztítás után néhány órán belül, kérjük, jelezzék hibabejelentő telefonszámainkon (06 62/420-155, 06 80/82-88-82, vagy 62/55 88 55)" - írja a Szegedi Vízmű Zrt. közleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.