Közélet

Meghalt a negyedik emeletről kizuhant kislány

Meghalt a negyedik emeletről kizuhant kislány

2017. május 20., szombat
Meghalt a negyedik emeletről kizuhant kislány

Meghalt a kórházban az a hároméves kislány, aki szombat reggel kizuhant egy kistarcsai társasház negyedik emeleti lakásából - közölte honlapján a rendőrség.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a kislányt a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban vitték kórházba, ott később életét vesztette. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit - tették hozzá. Korábban

Győrfi Pál

, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: a kislányt élettelenül találták kollégái a helyszínen, de a gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült újraéleszteniük. A gyermek többszörös koponya- és belső sérüléseket szenvedett és több csontja is eltört.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.